Keskustelu kaupunkisuunnittelun teeseistä | Lari Lohikoski 831 Ehdolla Helsingin kaupunginvaltuustoon

Keskustelu kaupunkisuunnittelun teeseistä

17.05.2021
helsinki kaupunkisuunnittelu

Olin tänään 17.5. juontamassa keskustelua ehdokaskollegojen Mari Holopainen ja Terhi Ainiala kirjoittamista kymmenestä kaupunkisuunnittelua koskevasta teesistä. Mukana olivat myös Suomen Arkkitehtiliiton puheenjohtaja Henna Helander ja tutkija Jenni Simkin. Keskustelusta tulikin todella mielenkiintoinen ja innostava!

Kaupungin rakentaminen, kaupunkiluonto ja kaupunginisosien omaleimaisuus ovat kaikki nousseet vaalien alla pinnalle keskusteluun. Keskustelussa kaikki olivat aika saman suuntaisella näkökannalla siitä, että rakentamista koskevien määrällisten tavoitteiden rinnalle on tuotava voimakkaammin myös laadullisia, ja asukkaiden osallisuutta olisi myös lisättävä.

Keskustelu kestää tunnin, mutta on kyllä siihen käytetyn ajan väärti – suosittelen jos aihe yhtään mietityttää!

Olin tänään juontamassa keskustelua ehdokaskollegojen Mari Holopainen ja Terhi Ainiala kirjoittamista kymmenestä...

Julkaissut Lari Lohikoski Maanantaina 17. toukokuuta 2021

Jaa tämä sosiaalisessa mediassa: